Τρόποι Παραγγελίας / Πληρωμής / Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας:

 1. Αντικαταβολή

  Η παραγγελία σας αποστέλλεται άμεσα με επιπλέον επιβάρυνση 2,21€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) και το σύνολο του ποσού της παραγγελίας μαζί με το κόστος αντικαταβολής το εξοφλείτε τοις μετρητοίς κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

 2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

  Εάν δεν επιθυμείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τραπεζική κατάθεση. Στην περίπτωση αυτή σας παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας σας ο οποίος αναγράφεται επάνω στο αντίγραφο παραγγελίας που έχετε λάβει αυτόματα από το σύστημά μας με e-mail μόλις ολοκληρώσατε την παραγγελία σας.

  Οι τραπεζικοί λογαριασμοί μας είναι οι ακόλουθοι:

  • ALPHABANK: IBAN GR 0601401510151002002010784
  • EUROBANK: IBAN GR 6502602940000810200884669
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN GR 1501100840000008461350806
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR 9601720470005047044661165

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποδέσμευση και αποστολή της παραγγελίας σας, είναι η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης με fax στο 210 5911584 ή με e-mail στο info@pamefarmakeio.gr

 3. Πιστωτική κάρτα

  Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα EUROBANK EFG, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

  Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήματα ασφαλείας ProxyPay3 της EUROBANK.

  Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια.

  Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pamefarmakeio.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

  Το www.pamefarmakeio.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακόμα κι αν δεν βρήκατε το προϊόν που αναζητούσατε, επικοινωνήστε μαζί μας.....το έχουμε σίγουρα!!!

Μπορείτε να τοποθετήσετε την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

 1. Παραγγελία από το web site

  Μπορείτε να παραγγείλετε από το web site μας www.pamefarmakeio.gr ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
  • Με τη βοήθεια των μηχανών αναζήτησης καθώς επίσης και των ενεργών διαφημιστικών πλαισίων, επιλέγετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να παραγγείλετε και πατάτε σε καθένα από αυτά την ένδειξη "Προσθήκη στο καλάθι" που βρίσκεται δίπλα στο προϊόν που επιλέξατε.
  • Μόλις ολοκληρώσετε την επιλογή των προϊόντων που επιθυμείτε να παραγγείλετε, πατήστε το κουμπί "Ολοκλήρωση παραγγελίας" που βρίσκεται στο επάνω δεξί μέρος της σελίδας μας.
  • Στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία σας σύμφωνα με τα βήματα που εμφανίζονται και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.
 2. Τηλεφωνική παραγγελία

  Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 5319845 από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από 9:00 έως 17:00 και να μας δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά μαζί με τα στοιχεία αποστολής.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην τηλεφωνική παραγγελία δεν μπορείτε να εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα δίνοντας τα στοιχεία της κάρτας δια τηλεφώνου. Με πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε μόνο εάν τοποθετήσετε την παραγγελία σας στο web site μας www.pamefarmakeio.gr ή εάν κάνετε την παραλαβή της παραγγελίας σας από το φαρμακείο μας. Στην τηλεφωνική παραγγελία ισχύουν μόνο οι εξής τρόποι πληρωμής:

  • Αντικαταβολή (δείτε τη χρέωση στους "τρόπους αποστολής")
  • Τραπεζική κατάθεση σε μία από τις τράπεζες όπως αυτές αναφέρονται αναλυτικά στην παράγραφο "Τρόποι πληρωμής".
 3. Παραγγελία με Fax

  Μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας όλο το 24ωρο με fax στο 210 5911584. Παρακαλούμε να μην ξεχνάτε να σημειώνετε επάνω στην παραγγελία σας τα εξής στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση αποστολής και ταχυδρομικό κώδικα
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Τρόπο πληρωμής που επιλέγετε
  • Τυχόν σημειώσεις που θα θέλατε να λάβουμε υπόψη μας

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην παραγγελία με fax δεν μπορείτε να εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα δίνοντας τα στοιχεία της κάρτας δια τηλεφώνου ή αναγράφοντάς τα στο fax. Με πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε μόνο εάν τοποθετήσετε την παραγγελία σας στο web site μας www.pamefarmakeio.gr ή εάν κάνετε την παραλαβή της παραγγελίας σας από το φαρμακείο μας. Στην παραγγελία με fax ισχύουν μόνο οι εξής τρόποι πληρωμής:

  • Αντικαταβολή (δείτε τη χρέωση στους "τρόπους αποστολής")
  • Τραπεζική κατάθεση σε μία από τις τράπεζες όπως αυτές αναφέρονται αναλυτικά στην παράγραφο "Τρόποι πληρωμής".
 4. Παραγγελία με e-mail

  Μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας μέσω e-mail στο sales@pamefarmakeio.gr όλο το 24ωρο. Παρακαλούμε να μην ξεχνάτε να σημειώνετε επάνω στην παραγγελία σας τα εξής στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση αποστολής και ταχυδρομικό κώδικα
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Τρόπο πληρωμής που επιλέγετε
  • Τυχόν σημειώσεις που θα θέλατε να λάβουμε υπόψη μας

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην παραγγελία με e-mail δεν μπορείτε να εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα δίνοντας τα στοιχεία της κάρτας μέσω e-mail. Με πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε μόνο εάν τοποθετήσετε την παραγγελία σας στο web site μας www.pamefarmakeio.gr ή εάν κάνετε την παραλαβή της παραγγελίας σας από το φαρμακείο μας. Στην παραγγελία με fax ισχύουν μόνο οι εξής τρόποι πληρωμής:

  • Αντικαταβολή (δείτε τη χρέωση στους "τρόπους αποστολής")
  • Τραπεζική κατάθεση σε μία από τις τράπεζες όπως αυτές αναφέρονται αναλυτικά στην παράγραφο "Τρόποι πληρωμής".
 5. Παραλαβή της παραγγελίας από το φαρμακείο μας

  • Για να παραλάβετε την παραγγελία σας από το χώρο του φαρμακείου μας, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε τοποθετήσει την παραγγελία σας με έναν από τους παραπάνω τρόπους και να έχετε σημειώσει στις παρατηρήσεις ότι επιθυμείτε να παραλάβετε από το φαρμακείο μας.
  • Μόλις λάβουμε και επεξεργαστούμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας δώσουμε τον ειδικό αριθμό παραλαβής με τον οποίο μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φαρμακείο μας. Καμία παράδοση παραγγελίας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από το χώρο του φαρμακείου μας χωρίς τον ειδικό αριθμό παραγγελίας.
  • Το τμήμα παραλαβής λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από 8:00 έως 15:00 και βρίσκεται στην εξής διεύθυνση:
   Σμύρνης 45 , Αιγάλεω Τ.Κ. 12242 1ος όροφος, Τηλ. 210 5319845

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραλαβές δεν γίνονται μέσα στο χώρο του φαρμακείου αλλά στον πρώτο όροφο του ίδιου κτιρίου. Είσοδος κτιρίου από την οδό Σμύρνης.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 210 5911584 ή με e-mail στο info@pamefarmakeio.gr προκειμένου να αποδεσμευτεί άμεσα η παραγγελία σας για αποστολή.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το www.pamefarmakeio.gr εξυπηρετεί τους πελάτες του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 1 - 2 εργάσιμες μέρες σε όλη την Ελλάδα και 3-5 ημέρες στην Κύπρο (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος).

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για τα μη διαθέσιμα προϊόντα ενημερώνουμε τον πελάτη τηλεφωνικά ή με e-mail για την εξέλιξη και τον χρόνο που απαιτείται μέχρι την αποστολή της παραγγελίας.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται πάντα σε εργάσιμες ημέρες και μεταξύ των ωρών 09:00πμ - 17:00μμ

Για αγορές έως και 49,00€και βάρους έως και δύο (2) κιλά, ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής τα οποία κυμαίνονται ως εξής:

 • Έξοδα αποστολής εντός Αττικής  2.21€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%)
 • Έξοδα αποστολής στην υπόλοιπη Ελλάδα  2.70€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%)

*ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: Στις δυσπρόσιτες περιοχές τα έξοδα αποστολής 2.70€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) αφορούν στην μεταφορά του δέματος στο πλησιέστερο γραφείο της ACS Courier απ'όπου θα το παραλάβει ο παραλήπτης. Εάν ο παραλήπτης επιθυμεί να λάβει το δέμα στον χώρο του, θα υπάρχει επιβάρυνση την οποία ορίζει η ACS κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον παραλήπτη του δέματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο (2), ο πελάτης επιβαρύνεται ως εξής:

- Για κάθε επιπλέον κιλό Εντός Πόλης:  0.73€ / επιπλέον κιλό (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%)

- Για κάθε επιπλέον κιλό στην Υπόλοιπη Ελλάδα: 1.23€ / επιπλέον κιλό (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%)

- Για κάθε επιπλέον κιλό στις Δυσπρόσιτες Περιοχές: 1.47€ / επιπλέον κιλό (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%)

ΟΓΚΩΔΗ ΔΕΜΑΤΑ: Το κόστος μεταφορικών εξόδων για δέματα με μεγάλο όγκο (που περιέχουν ογκώδη αντικείμενα ανεξαρτήτου βάρους), υπολογίζεται ανά περίπτωση λαμβάνοντας υπόψη και τις διαστάσεις αλλά και το βάρος. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε τηλεφωνικά για το κόστος που προκύπτει, πριν την αποστολή των προϊόντων.

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49,00€, και βάρους έως και δύο (2) κιλά, ο πελάτης δεν

επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των 49€ αφορά σε βάρος δεμάτων έως και 2κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των δύο (2), ο πελάτης επιβαρύνεται ως εξής:

- Για κάθε επιπλέον κιλό Εντός Πόλης: 0.73€ / επιπλέον κιλό (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%)


- Για κάθε επιπλέον κιλό στην
Υπόλοιπη Ελλάδα: 1.23€ / επιπλέον κιλό (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%)

- Για κάθε επιπλέον κιλό στις Δυσπρόσιτες Περιοχές: 1.47€ / επιπλέον κιλό (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%)

ΟΓΚΩΔΗ ΔΕΜΑΤΑ: Το κόστος μεταφορικών εξόδων για δέματα με μεγάλο όγκο (που περιέχουν ογκώδη αντικείμενα ανεξαρτήτου βάρους), υπολογίζεται ανά περίπτωση λαμβάνοντας υπόψη και τις διαστάσεις αλλά και το βάρος. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε τηλεφωνικά για το κόστος που προκύπτει, πριν την αποστολή των προϊόντων.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Εάν επιθυμείτε η παραγγελία σας να παραδοθεί Σάββατο, η επιβάρυνση είναι 2,70€ + ΦΠΑ 24%=3,35€ επιπλέον από το κόστος αποστολής.

Εάν επιθυμείτε η παραγγελία σας να παραδοθεί συγκεκριμένες ώρες (ανεξαρτήτου ημέρας), η επιβάρυνση είναι 3,35€ + ΦΠΑ 24% = 4,15€ επιπλέον από το κόστος αποστολής. Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτή την υπηρεσία, θα πρέπει να σημειώσετε στις παρατηρήσεις ένα συγκεκριμένο δίωρο εντός του οποίου θέλετε να παραλάβετε. (π.χ. 14:00μμ - 16:00μμ)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε Σάββατο και εντός συγκεκριμένου δυώρου, θα επιβαρυνθείτε και με τις δύο παραπάνω χρεώσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΑΡΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΨΥΓΕΙΟΥ

Για αποστολές βαρέων αντικειμένων, προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη σχετικά με τον τρόπο αποστολής και τα έξοδα που προκύπτουν ανάλογα με το βάρος.

Τα προϊόντα που απαιτούν ψυγείο για την μεταφορά τους, αποστέλλονται μόνο εντός του Νομού Αττικής ώστε να τα παραλάβετε με ασφάλεια και σε άριστη κατάσταση.

Μόλις η παραγγελία σφραγιστεί και παραδοθεί στην εταιρεία courier για αποστολή, αυτόματα αποστέλλουμε στον πελάτη σχετικό e-mail που τον ενημερώνουμε ότι η παραγγελία έχει ολοκληρωθεί και αποσταλεί ώστε να έχει πλήρη εικόνα της πορείας της παραγγελίας του.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Για όλες τις αποστολές προς Κύπρο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 5319845 για να σας ενημερώσουμε για το κόστος αποστολής.